2 uur 3 min geleden

Meerdere schoten gelost op panden aan de Slotemeerlaan in Amsterdam-West

schietpartij-recherche-onderzoek
Foto: Archief EHF / foto ter illustratie
Amsterdam

In de nacht van maandag 21 op dinsdag 22 oktober 2024 werden meerdere panden op de Slotermeerlaan in Amsterdam-West beschoten. 'Het is nog onduidelijk wie hier verantwoordelijk voor is. De recherche zoekt naar getuigen en beelden van de beschietingen', zo meldt de politie dinsdag.

Meerdere meldingen 

De politie ontving rond 03.15 uur meldingen van schoten in de omgeving van de Slotermeerlaan. Agenten troffen ter plaatse in drie verschillende bedrijfspanden aan de Slotermeerlaan meerdere kogelinslagen, maar gelukkig geen gewonden aan. Op straat werden meerdere hulzen gevonden.

Signalement schutter

Uit voorlopig onderzoek blijkt dat een nog onbekende persoon langs de panden is gelopen en met een handvuurwapen heeft geschoten. Deze man droeg een donkere jas, een rode capuchon, een wit shirt, donkere broek en zwarte schoenen. De verdachte is mogelijk in de richting van de Cornelis van Vollehovenstraat weggelopen.

Getuigen en beelden gezocht

De politie startte direct na de melding een sporenonderzoek en de recherche gaat verder met de zaak en is op zoek naar mogelijke getuigen en videobeelden. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: