3 uur 20 min geleden

Vrouw overleden na schietincident Galjoenstraat

Pistool
Foto: archief
Rijswijk

Bij een schietincident op vrijdagavond 20 september is in een portiek aan de Galjoenstraat in Rijswijk een 38-jarige inwoonster die plaats overleden. In een woning aan de Galjoenstraat werd kort na het schietincident een 57-jarige man aangehouden. De man wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij dit schietincident. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 17.45 uur kreeg de politie een melding van een schietincident in de Galjoenstraat. In een portiek troffen agenten de zwaargewonde vrouw aan. Ondanks de grote inzet van verschillende hulpdiensten mocht de hulp helaas niet meer baten. De omgeving van het dodelijk schietincident is afgezet en er is meteen een uitgebreid forensisch onderzoek gestart. Er zijn sporen veiliggesteld en er is gesproken met omwonenden.

Verdachte aangehouden

Kort na het schietincident werd in een woning aan de Galjoenstraat een 57-jarige Rijswijker aangehouden. De man zit vast en zal later worden gehoord. De politie doet uitgebreid onderzoek naar de aanleiding en de toedracht van dit incident.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: