woensdag, 21. augustus 2024 - 17:51 Update: 21-08-2024 17:52

Insluipers zorgcentrum met gestolen sieraden betrapt, politie zoekt eigenaren

sieraden-insluipers-politie
Foto: Politie
Zierikzee

De politie in Zeeland kon, dankzij oplettende buurtbewoners, drie personen aanhouden die worden verdacht van insluiping in een zorgcentrum aan de Borrendamme in het Zeeuwse Zierikzee. 'De verdachten zijn verhoord en wachten hun straf af', zo meldt de politie woensdag.

Melding

De politie kwam ter plaatse, nadat zij op zondagmiddag 18 augustus een melding ontvingen van een buurtbewoner die drie personen zag ronddwalen in het zorgcentrum. Ze zouden een woning zijn ingegaan waarvan de bewoner niet thuis was.

Drie aanhoudingen

'Toen de politie ter plaatse kwam, zetten twee verdachten het op een rennen. Een politieagent rende achter ze aan en hield een 23-jarige man uit Arnhem en een 29-jarige vrouw uit Ede aan. De derde verdachte, een 41-jarige vrouw, reed weg in een auto, maar werd al snel aan de kant gezet', aldus de politie.

Link naar website politie met foto's gestolen sieraden

De politie nam sieraden in beslag waarvan de rechtmatige eigenaren tot op heden nog niet bekend zijn. Herken jij een van sieraden of ben jij de eigenaar? Dan komt de politie graag in contact met jou. Bel naar 0900-8844.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):