dinsdag, 16. januari 2024 - 10:49

15.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip naar de brandstichting in het gemeentehuis van Soest

Forensische Opsporing
Foto: fbf archief
Soest

In het gemeentehuis van Soest heeft rond middernacht, nacht van 27 op 28 november, korte tijd een brand gewoed. De politie direct een onderzoek gestart naar de mogelijke brandstichting. Nu, weten we dat de brand is aangestoken en willen we graag mensen spreken die meer weten over de dader of het motief. De hoofdofficier van justitie heeft €15.000 uitgeloofd voor de gouden tip.

Omstreeks 23.50 uur ging het brandalarm af. De brand kon gelukkig in korte tijd worden geblust. Uit onderzoek blijkt dat het raam is ingetikt, toen iets brandbaars naar binnen is gegooid en er ook een explosie is geweest.

Onderzoek

De Forensische Opsporing heeft onderzoek gedaan naar de brand. Zij hebben vastgesteld dat het gaat om brandstichting. De politie is op zoek naar de persoon die verantwoordelijk is voor deze brand.

Hoofdofficier van justitie looft €15.000 uit 

Mensen moeten meer weten over dit incident. De hoofdofficier van justitie heeft een geldbedrag van €15.000 uitgeloofd, voor diegene die de gouden tip heeft. Weet je dus meer? Deel dan vooral uw informatie met de politie.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: