maandag, 29. mei 2017 - 20:49 Update: 30-05-2017 9:13

Publiek kan reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen bezoeken

Publiek kan reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen bezoeken
Foto: Pairi Daiza
Rhenen

Dinsdagmiddag 30 mei is het zover: de officiële opening van het nieuwe reuzenpandaverblijf Pandasia!

Tijdens dit bijzondere moment zullen de reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen, die op 12 april onder grote belangstelling van Nederlandse en buitenlandse pers zijn gearriveerd in Nederland, voor het eerst te zien zijn in Ouwehands Dierenpark. Xing Ya en Wu Wen, die in oktober 2015 tijdens het staatsbezoek van ons Koningspaar door China symbolisch zijn geschonken aan Nederland, zijn na een periode van 16 jaar van overleg en voorbereiding vanaf de dag na de opening eindelijk te bewonderen voor bezoekers.

De Chinese ambassadeur de heer Wu Ken zal samen met Marcel Boekhoorn, eigenaar van Ouwehands Dierenpark, en een afgevaardigde van de Nederlandse en Chinese overheid de ceremoniële openingshandeling van dit unieke project verrichten. Onder toeziend oog van Chinese en Nederlandse hoogwaardigheidsbekleders, pers en genodigden zullen de toegangsdeuren van Pandasia officieel worden geopend.

Reuzenpanda’s alléén met online tickets te bezoeken

Om ervoor te zorgen dat een bezoek aan Ouwehands Dierenpark én de reuzenpanda’s een geweldige beleving is, is het vanaf de dag na de officiële opening alléén mogelijk om het dierenpark te bezoeken met online tickets. De ticketverkoop is vanaf vandaag gestart. 

Categorie:
Provincie:
Tag(s):