maandag, 31. oktober 2016 - 11:00 Update: 10-12-2016 18:58

Nieuw boek om complete babyuitzet zelf te maken

WAGENINGEN (EZPress) - Babyuitzet zelf maken is de titel van een nieuwe uitgave voor creatieve aanstaande (groot)ouders. Het boek van Annie do-it-yourself bevat 23 duidelijke naaipatronen voor een complete babyuitzet. Van rompertje tot luiertas.

Aanstaande ouders willen steeds vaker een unieke uitzet voor hun baby. Zelf maken is daarom een ware trend. Het rijk geïllustreerde boek Babyuitzet zelf maken biedt 23 originele patronen, waarmee je een complete babyuitzet kunt maken.
De naaipatronen zijn overzichtelijk en op ware grootte. Dankzij de stapsgewijze werkbeschrijvingen kan ook de beginnende naaister met succes haar eigen babyspullen maken.

Babyuitzet zelf maken is een uitgave van Annie do-it-yourself B.V. Auteur Anja Wijgers is erin geslaagd patronen voor een complete babyuitzet in één overzichtelijk boek samen te brengen. Beginnende en gevorderderde naaisters vinden er patronen voor bijvoorbeeld hemeltjes, rompers, luiertas, luieretui en verschoonmat, slabbetjes, kruikenzak, harembroekje en nog veel meer.

Babyuitzet zelf maken is vanaf november te verkrijgen in de betere boekhandel en via de website www.babyuitzetzelfmaken.nl. Het luxe uitgevoerde boek kost 14,95 euro en is ook in het Duits verkrijgbaar.

Over de auteur
Anja Wijgers is zelf een gevorderde naaister. Het idee voor het boek ontstond toen haar eerste kleinkind werd geboren. Omdat ze geen makkelijke patronen voor babyspulletjes kon vinden, heeft ze zelf gemaakt. Zo ontstond een complete lijn én het idee om de patronen te bundelen in een mooi bewaarboek.

Annie do-it-yourself B.V. presenteert het nieuwe boek ondermeer op de Kreadoebeurs (van 2 tot en met 6 november) en tijdens het Kerst Crea Weekend in de Broodfabriek (25 t/m 27 november).

//einde bericht

Bron: Annie-doe-it-yourself B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V.. www.ezpress.eu.