vrijdag, 11. oktober 2024 - 22:36 Update: 11-10-2024 22:41

Dode vrouw (35) gevonden in bedrijfspand, zwaargewonde man (40) aangehouden

agent-bellen-donker
Foto: Archief EHF / foto ter illustratie
Assen

Donderdagavond laat heeft de politie in Assen in een bedrijfspand aan de Lauwers het levenloze lichaam aangetroffen van een 35-jarige vrouw uit Assen. Dit meldt de politie vrijdag.

Zwaargewonde man (40) aangehouden

'Daarnaast vonden agenten in het bedrijfspand ook een zwaargewonde 40-jarige man uit Hoogeveen', aldus de politie die vermoedt dat de vrouw door een misdrijf om het leven is gebracht.

Melding vermissing

De politie ontving een melding van een mogelijke vermissing van de 35-jarige vrouw. De politie is hierop een onderzoek gestart dat leidde naar een bedrijfspand aan de Lauwers, waar zij schoonmaakwerkzaamheden verrichte.  Omstreeks 23.15 uur gingen agenten het pand binnen en vonden ze de overleden vrouw en zwaargewonde man. 

Bekenden van elkaar

De man is overgebracht naar het ziekenhuis en daar aangehouden vanwege mogelijke betrokkenheid bij het overlijden van de vrouw. Het is inmiddels bekend dat de twee elkaar kenden. 

Oorzaak overlijden onderzocht 

Het onderzoek naar de toedracht van het overlijden van de vrouw en het letsel van de man is in volle gang. Zo doen specialisten van de Forensische Opsporing sporenonderzoek, bekijkt de politie camerabeelden en spreken rechercheurs met betrokkenen.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: