donderdag, 25. januari 2018 - 21:56 Update: 25-01-2018 22:01

Vier aanhoudingen na steekincident Rotterdam

Vier aanhoudingen na steekincident Rotterdam
Foto: Politie
Rotterdam

Agenten hebben donderdagavond 25 januari vier mensen aangehouden na een steekincident op de Verboomstraat. Twee mannen raakten hierbij gewond.

Rond 17.30 uur gingen agenten met spoed naar een melding van een steekincident in een woning op de Verboomstraat. Daar troffen zij een 25-jarige man uit Rotterdam gewond aan in gezelschap van een 22-jarige man uit Rotterdam. Korte tijd later kregen agenten de melding van een tweede gewonde man bij het Ikazia Ziekenhuis. Het gaat om een 28-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Beide mannen zijn behandeld aan hun verwondingen en alle drie de mannen zijn aangehouden. Ook hielden agenten een 22-jarige vrouw uit Den Haag aan. Zij was bij de man in het ziekenhuis. Ook haar rol en betrokkenheid wordt onderzocht. 

In het onderzoek vond de forensische opsporing op straat een mes bij het Ikazia ziekenhuis. Dit is in beslag genomen. Rechercheurs gaan er vanuit dat beide incidenten met elkaar te maken hebben. Verder onderzoek moet uitwijzen wat er exact is gebeurd en wat de toedracht was. 

Informatie?

Heeft u donderdagavond rond 17.30 uur iets gezien of gehoord dat met het misdrijf te maken kan hebben, neem dan contact op met het nummer 0900-8844.

 

 

Al het nieuws van Blikopnieuws.nl op uw telefoon?  Download de handige app in de App store (ios) of de Play store (android)

Volg Blik op Nieuws op sociale media:  TwitterFacebook of Google+

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: