vrijdag, 15. september 2017 - 19:40 Update: 15-09-2017 19:41

Politie houdt verdachte schietincident Friesland aan

Politie houdt verdachte schietincident Friesland aan
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Damwald

Vrijdagmiddag heeft de politie in het Friese Damwald rond 17.30 uur aan de Ds. Germswei een verdachte aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een schietincident ter hoogte van de Spar supermarkt aan de Munewei eerder die middag in het dorp. Dit meldt de politie vrijdag.

Geschoten bij ruzie

Rond 16.15 uur kwam er een melding binnen bij de politie dat er kort daarvoor een ruzie had plaatsgevonden op de Munewei. Bij deze ruzie zou geschoten zijn. Hierbij is een nog onbekende man gewond geraakt. Het slachtoffer kon na de ruzie zelfstandig naar de huisartsenpost komen. 

Ziekenhuis

Daar werd eerste hulp aan hem verleend. Vervolgens is hij met onbekend letsel door een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De forensische opsporing doet op de plaats van het schietincident sporenonderzoek. Door de recherche zal er nader onderzoek ingesteld worden naar de aanleiding van dit schietincident.

Getuigenoproep

Heeft u iets gezien of gehoord dat dit incident te maken kan hebben, neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Ook als u beeld- of geluidsmateriaal hebt van dit incident.  Bij Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar via 0800-7000 kunt u anoniem uw tips doorgeven. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: