zondag, 3. september 2017 - 16:24 Update: 03-09-2017 16:33

Politie op zoek naar aanrander en het slachtoffer

Politie op zoek naar aanrander en het slachtoffer
Foto: fbf archief
Apeldoorn

In de nacht van zaterdag op zondag is een onbekende jonge vrouw slachtoffer geworden van een aanranding.

Het slachtoffer, dat zeer overstuur was heeft nog wel met enkele portiers gesproken die van een en ander getuigen waren, maar is vervolgens weer weggelopen. Ook is de politie op zoek naar de dader. Het incident vond plaats op de Badhuisweg in Apeldoorn omstreeks 05.42 uur.

Op de Badhuisweg werd zij, vermoedelijk door een uit Somalië afkomstige jongeman de bosjes ingetrokken. Zij wist zich van hem los te rukken en ging er vandoor. Portiers die vanaf het Beekpark richting de Badhuisweg liepen zagen dit van enige afstand gebeuren.

De jonge vrouw rende volledig overstuur het Beekpark in. De portiers spraken haar aan en vroegen of zij haar konden helpen. De vrouw sloeg de hulp af en liep weg in de richting van het Caterplein. De portiers spraken de jongen aan en hielden hem vast om hem over te dragen aan de politie. De jongen rukte zich los en ging ervandoor in de richting van de Sprengenweg. De politie wil graag in contact komen met jonge vrouw en roept haar nadrukkelijk op zich te melden.

Het signalement van de verdachte:

Het gaat om een mogelijk een uit Somalië afkomstige man, die tussen de 20 en 25 jaar oud is en opvallend dure merkkleding droeg. Ook droeg hij  blauw/zwarte Adidas schoenen

Getuigen

De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben. Ook mensen die informatie hebben die kan leiden tot het oplossen, worden verzocht contact op te nemen met de politie.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: