zaterdag, 15. juli 2017 - 13:22

Slachtoffer vechtpartij 2e Rosestraat overleden

Slachtoffer vechtpartij 2e Rosestraat overleden
Foto: MV
Rotterdam

De man die vorig weekeinde ernstig gewond raakte bij een vechtpartij op de 2e Rosestraat, is vandaag aan zijn verwondingen overleden. De 44-jarige Maikel Rasoelbaks uit Rotterdam raakte in de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 juli zeer ernstig gewond tijdens de vechtpartij op de 2e Rosestraat. De politie is momenteel druk bezig met het bekijken van beeldmateriaal en horen van getuigen om de identiteit van alle verdachten te achterhalen.

De vechtpartij vond rond 02.30 uur ’s nachts plaats voor een café aan de 2e Rosestraat. Er ontstond ruzie tussen de 44-jarige Maikel en nog een aantal mannen. Het slachtoffer kreeg tijdens de vechtpartij vele harde schoppen tegen zijn hoofd. Hij liep hierbij zeer ernstig hoofdletsel op. Politiemensen troffen het slachtoffer bewusteloos op straat aan. Na reanimatie werd hij overgebracht naar het ziekenhuis. Alle medische hulp heeft helaas niet meer gebaat. Maikel Rasoelbaks overleed vrijdagavond 14 juli.

Publicatie beeldmateriaal

De politie arresteerde zaterdagavond 8 juli twee Rotterdammers (29 en 54 jaar) voor betrokkenheid bij de vechtpartij. Zij zijn vrijdag in bewaring gesteld. De politie heeft beelden bekeken. Uit die beelden en getuigenverklaringen blijkt dat er meer mensen betrokken waren bij de mishandeling. Een rechercheteam is druk bezig met het achterhalen van de identiteit van alle verdachten. Het publiceren van de beelden van de nog onbekende verdachten is hierbij een mogelijkheid. Personen die betrokken waren bij de vechtpartij kunnen zich melden bij de politie.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: