woensdag, 15. mei 2019 - 8:00 Update: 15-05-2019 9:15

FranceComfort Vakantieparken viert 15e verjaardag royaal

ST. ANDRé D`ALLAS (EZPress) - FranceComfort pakt uit deze vakantie. De aanbieder van luxe vakantievilla’s viert zijn porseleinen jubileum van 15 jaar groots. Zoek je een schitterende vakantiebestemming in Frankrijk met een leuke korting, dan is dit je moment. Want precies tussen de meivakantie en Hemelvaart geldt een unieke aanbieding. Hierbij is 15 je geluksgetal. Boek voor 15% korting, 15 dagen lang, vanaf 15 mei. Jij ook gefeliciteerd!

De hoogste korting
De actie geldt voor twee van de chicste vakantieparken: Domaine de Lanzac in de Dordogne en Domaine les Forges in de Poitou-Charentes. Met deze jubileumactie: 15% extra korting, ook in het hoogseizoen (!) wordt een nieuw hoogtepunt bereikt. Op een meerdaagse vakantie spaar je gemakkelijk 200 euro uit, die je op een andere manier kunt besteden tijdens je vakantie. Er zijn nog meer voordelen: bij iedere boeking zit voor 2 personen een gratis handdoekenpakket. Bovendien betaal je deze 15 dagen geen boekingskosten van € 19,50.

Over de villaparken
Domaine Les Forges - Le Bois Senis bestaat uit 90 luxe villa`s met uitstekende faciliteiten voor zowel jonge gezinnen als senioren. Het park heeft een putting green, speeltuin, kinderanimatie, zwembaden voor volwassenen en kinderen en is autovrij. Domaine de Lanzac in de Dordogne is eveneens schitterend en beschikt over een golfbaan, tennisbaan, drie openluchtzwembaden, voetbalveld, jeu de boules, speelhal, biljart, zonneterras, speeltuin en restaurant. In beide parken zijn de villa’s modern uitgerust met wifi, televisie, vaatwasser, magnetron en wasmachine.

Omgeving rondom de parken
De omgevingen rondom de villaparken zijn niet voor niets zo populair. De Dordogne staat bekend om zijn prachtige natuur en vele historische plaatsjes zoals Beynac-et-Cazenac, het toverachtige dorp op een klif naast de rivier de Dordogne, met huizen vol bloemen en een middeleeuws kasteel dat boven alles uittorent. De streek van Poitou-Charentes wordt bezocht vanwege het prettige klimaat met veel zon, zee en uitgestrekte stranden. Hiervoor bezoek je de eilanden Ile d’Oleron, Ile de Ré en Ile d’Aix. Poitiers is ook aan te raden om zijn historische centrum, fraaie kerken, sfeervolle straatjes en terrasjes.

FranceComfort: als geen ander
FranceComfort is in 15 jaar gegroeid tot 12 mooie vakantieparken. De parken liggen in Midden- en Zuid-Frankrijk op prachtige toeristische locaties. De vakantiehuizen hebben een prima prijs-kwaliteitsverhouding. De uitstekende kwaliteit blijft gewaarborgd door regelmatige kwaliteitscontroles, uitgevoerd door Nederlandstalige medewerkers. Ook zorgen zij ervoor dat de vakantiehuisjes en de parken er keurig verzorgd uitzien. Bovendien kun je bij ze terecht met al je vragen of voor vakantietips. Het resultaat is te zien aan de hoge klanttevredenheidscores op Zoover. Veel gasten komen jaarlijks terug op een van de parken. De slogan “de sfeer van Frankrijk, het comfort van thuis!” maakt FranceComfort meer dan waar.

Overzichtelijk in beeld
Je ziet alle kortingen van FranceComfort direct verwerkt in je (concept)boeking op de website. Onder de huurprijs staan ook kosten voor het beddengoed en de schoonmaak. Hierbij komen ook de extra kosten te staan voor je bestelling van bijvoorbeeld een babybedje, kinderstoel en extra handdoeken en theedoeken. Alle bedragen en actuele kortingen staan transparant en overzichtelijk op een rijtje gezet.

De jubileumactie bestaat uit:
-15% korting op de huur van een vakantiehuis op de parken Domaine de Lanzac en Domaine les Forges,
- gratis een handdoekenpakket voor twee personen,
- geen administratiekosten.

//einde bericht

Bron: Semwerkt

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu