dinsdag, 20. september 2016 - 17:30 Update: 10-12-2016 18:58

Zwitsers/Duits theaterconcept slaat aan in Nederland

HOUTEN (EZPress) - Het vanuit Zwitserland en Duitsland gekopieerde fenomeen ‘live multimediapresentaties’ blijkt ook in Nederland aan te slaan bij het theaterpubliek. In Nederland worden deze avondvullende live presentaties sinds december 2014 georganiseerd door de evenementenorganisatie Mondiavisueel.

Tijdens de eerste 2 seizoenen lieten vele duizenden bezoekers zich vermaken met indrukwekkende, grote vlijmscherpe foto- en videobeelden en het boeiende verhaal, live verteld door een professionele spreker. De reacties van het publiek zijn verrassend positief door het ongewone en interactieve karakter van een multimediapresentatie, waarbij degene die over haar of zijn avontuur vertelt ook zélf op het podium staat.

De Mondiavisueel multimediapresentaties zijn te zien in Taqa Theater De Vest in Alkmaar, Theater De Meenthe in Steenwijk, de Rijswijkse Schouwburg, Theater Aan de Slinger in Houten, Schouwburg Amphion in Doetinchem en Theater De Bussel in Oosterhout.
De presentaties omvatten een scala aan onderwerpen zoals: Avonturen- en reisreportages, outdoor en wandelexpedities, minder bekende culturen, natuurfotografie en spectaculaire bergbeklimmingen.

Tijdens het seizoen 2016-2017 neemt top-natuurfotograaf Jan Vermeer zijn publiek mee naar de mooiste en meest exotische plekken op onze planeet met zijn presentatie ‘Paradijs Aarde’. Beroepsavonturier Jolanda Linschooten gaat op trektocht door het wilde en ruige noorden van Scandinavië met zelf uit een boom gemaakte authentieke ski’s, zelf gevlochten sneeuwschoenen en een eigenhandig gemaakte kano. Haar presentatie heet dan ook ‘Scandinavië op z’n wildst’.
Reis- en natuurfotograaf Chris Stenger laat zien dat Namibië meer is dan een droge woestijn; bizarre rotsformaties, één van de diepste kloven ter wereld, verlaten ghosttowns en uitgestrekte savannes waar het krioelt van de wilde dieren.

Katja Staartjes, de eerste Nederlandse vrouw die succesvol de Mount Everest beklom, liep de 2.000 km lange Great Himalaya Trail die wereldwijd slechts door een handvol mensen is volbracht. Niet verwonderlijk want tijdens die voetreis worden ook nog eens 125.000 hoogtemeters overwonnen.

Tickets zijn te koop via de website van Mondiavisueel of telefonisch te reserveren via 030-6361481.

//Einde bericht

Bron: Mondiavisueel

Dit is een origineel persbericht EZPress News Distribution BV www.ezpress.eu