dinsdag, 15. november 2016 - 14:00 Update: 10-12-2016 18:58

DDi introduceert de Transaction Robot

HOOFDDORP (EZPress) - Iedere organisatie is dagelijks bezig met de verwerking van binnenkomende berichten. E-mails, fysieke poststukken en webaanvragen komen overal in de organisatie binnen. Of het nu facturen zijn, mutaties, formulieren, enz., ieder bericht is een werkopdracht voor een of meerdere personen binnen de organisatie. Voordat het juiste bericht bij de juiste ontvanger, of in het juiste dossier terecht komt zijn er al heel wat handelingen aan vooraf gegaan. Dan moet de behandelaar aan de slag om (in de meeste gevallen) ook een juiste reactie te sturen, desgewenst per post of e-mail. De nieuwe DDi Transaction Robot automatiseert dit proces, zodat het merendeel van het werk wegvalt. Hiermee introduceert DDi, het softwarebedrijf uit Hoofddorp, de volgende stap op het gebied van Document Processing.

(b)DDi Transaction Robot: start van digitale transformatie(/b)

Wanneer een bericht binnenkomt start de Transaction Robot het proces direct op. Papieren documenten worden moeiteloos gescand met iedere (reeds aanwezige) scanner, multifunctional of zelfs camera op een mobiel. Daarna worden alle gedigitaliseerde documenten, e-mails (inclusief bijlagen) en webaanvragen “gelezen” en volautomatisch geclassificeerd door de Transaction Robot. Op basis van ingestelde regels bepaalt de robot waar het bericht over gaat, van wie het afkomstig is, welke data in het ERP/CRM/HRM of andere Line of Business applicatie moet worden doorgezet en wat ermee moet gebeuren. Van ieder bericht maakt de Transaction Robot een werkopdracht en koppelt deze aan de juiste bedrijfsprocessen (workflow). Vanaf hier pakt de DDi Proces Manager het op. Zij zet de taken uit en verstuurt automatisch berichten en notificaties. Ze zorgt ervoor dat ieder bericht met de juiste zorg wordt behandeld en afgehandeld. Vanzelfsprekend wordt ieder document en iedere handeling in het proces gelogd en beveiligd opgeslagen in de DDi Document Manager. Gekoppeld aan het juiste dossier met de juiste metagegevens. Full text doorzoekbaar voor iedere geautoriseerde medewerker.

(b)Over DDi Information Automation Engineers(/b)

Wij DDi’ers geloven dat bedrijven optimaal willen communiceren met hun klanten. Door de huidige 24/7 internet economie zijn die klanten echter veeleisender geworden. Op alle mogelijke manieren nemen ze contact op met bedrijven. Via e-mail, post, social media, fax, etc. Informatie komt overal de organisatie binnen en wordt bewaard in mailboxen, de Cloud, mappen op de server en postbakjes. Voordat berichten kunnen worden behandeld, zijn ze vaak al door vele handen gegaan. Organisaties zijn drukker met het bericht dan met de inhoud. Onze missie is om ieder bericht, ongeacht het medium, inhoudelijk toegankelijk te maken, met een minimum aan inspanningen gestructureerd af te handelen en beveiligd te archiveren.

//Einde bericht

Bron: DDi Infomation Automation Engineers

Dit is een origineel persbericht EZPress News Distribution BV www.ezpress.eu