vrijdag, 9. december 2016 - 14:00 Update: 10-12-2016 18:58

Verduurzaming HC rotterdam door Optivolt via crowdfunding

ROTTERDAM (EZPress) - Maak kennis met het eerste Capital Circle Crowdfunding sponsorproject, een OptiVolt installatie voor Hockey Club Rotterdam.

Dit houdt in dat Capital Circle geen fee in rekening brengt. Capital Circle verdubbelt het normaal verschuldigde bedrag zelfs en schenkt deze door middel van sponsoring aan HC Rotterdam. Alle opbrengsten en meer komen ten goede aan de club!

OptiVolt haalt voor dit project, via Capital Circle, geld uit de markt om energiebesparende systemen te plaatsen bij HC Rotterdam. HC Rotterdam heeft baat bij een zo laag mogelijke rente. Door het systeem van onderbieden bij Capital Circle is het mogelijk bij een reeds volgeschreven lening nog steeds deel te nemen tegen een lagere rente. Onderbieden gaat ten koste van een eerdere investeerder die voor een hogere rente deelnam. Het onderbieden werkt met het principe: Last in, first out. Wilt u graag investeren in dit project voor HC Rotterdam? Het gaat om een solide investering tegen een mooie rente , maar u steunt ook de verduurzaming van HC Rotterdam.

Het gerenommeerde bedrijf OptiVolt bestaat sinds 2009, is gevestigd in Delft en houdt zich bezig met energiebesparende systemen en reduceren van broeikasgassen. Het uitgangspunt van de eigenares van OptiVolt, Wies Leenders, is om bij bedrijven en instellingen zoveel mogelijk energie te besparen met een zo kort mogelijke terugverdientijd.

(b)HC Rotterdam(/b)
Met meer dan 2.500 leden behoort HC Rotterdam nu tot één van de grootste hockeyclubs van Nederland. Eén van de belangrijkste activiteiten van HC Rotterdam is het bedrijven van tophockey. In 2013 werd Heren 1 zelfs landskampioen.
Hiernaast is ook de jeugdopleiding zeer belangrijk bij HC Rotterdam. Onder semiprofessionele begeleiding worden de basisvaardigheden van de spelertjes en speelstertjes voortdurend ontwikkeld. Hierbij staat de missie van de club – iedere jeugdspeler de mogelijkheid bieden om zichzelf maximaal te ontwikkelen in een plezierige, sociaal veilige omgeving – centraal.
Ondanks de ledenomvang, is HC Rotterdam een echte familieclub die uitsluitend kan functioneren door de inzet van een groot aantal vrijwilligers. Deze worden ondersteund door een aantal professionele krachten.

(b)Kredietwaardigheid(/b)
De lening voor OptiVolt wordt aangewend om energiebesparende systemen te plaatsen bij HC Rotterdam. Deze organisatie is getoetst bij EDR Credit Services en voldoende kredietwaardig gebleken voor de betalingsverplichtingen die ze aangaan bij Optivolt. EDR is een product van DAS en DAS beschikt over een zeer grote database met gegevens van Nederlandse bedrijven.

U kunt nu investeren in dit duurzame project terwijl HC Rotterdam haar investering kan terugbetalen uit de maandelijkse besparing die zij behaalt uit de oplossing van OptiVolt. Voor de ondernemingen die Optivolt bedient betekent dit dat er geen verandering in de cashflow posities zal plaatsvinden. Immers zoals gezegd kunnen de renten en aflossingen betaald worden van de besparing die men realiseert!

(b)De zekerheden(/b)
De onderneemster tekent mee met haar holding, die voldoende kredietwaardig is. Daarnaast heeft Capital Circle een pandrecht gevestigd op de leasecontracten die OptiVolt heeft met HC Rotterdam èn op de installatiesystemen die OptiVolt heeft geplaatst bij deze organisatie.

Overtuigd of wilt u meer informatie? www.capitalcircle.nl

//Einde bericht

Bron: CapitalCircle

Dit is een origineel persbericht EZPress NEws Distribution BV www.ezpress.eu