vrijdag, 17. juni 2016 - 19:00 Update: 18-06-2016 1:37

De Lelystadse Hippiemarkt

LELYSTAD (EZPress) - Op vrijdag 8 juli a.s. organiseert Yvonne Winter een nieuw evenement: De Lelystadse Hippiemarkt. Van 15.00-22.00 uur staan er op de Lelybaan kramen met kleding, home spulletjes, hangmatten, hennatattoos, tassen, sieraden, shawls, foodtrucks, een drankwagen, een smoothietruck en nog veel meer. Er is een groot, geheel in Ibiza sferen omgetoverd terras, waar een vrouwelijke DJ zorgt voor de juiste loungesfeer.

Het evenement moet het zomerse gevoel van een markt op IBIZA in Lelystad weergeven. Zoals je heerlijk rondslentert op Ibiza, zorgt het Lelystadse kustgebied met de omliggende horeca, de vele terrassen, Batavia Stad Fashion Outlet en natuurlijk Bataviahaven voor een juiste setting.

De Lelystadse Hippiemarkt heeft op Facebook al meer dan 5.000 volgers. Ook LinkedIn, Instagram en Twitter laten zich niet onbetuigd. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen.
Burgmeester Margreet Horselenberg verricht om 17.30 uur de opening van De Lelystadse Hippiemarkt met het heffen van het glas voor een toost op dit nieuwe jaarlijks terugkerende event.
Een deel van het sponsorgeld wordt gedoneerd aan De Stichting Vrienden van de Voedselbank

Met dank aan de sponsoren: Aviocom, Megades, Peter Van Kleij, Fliink, Hebo Flooring solutions, Bedankt, Autobedrijf Metz, Van der Linden Bedrijfsmakelaars, Cosmetic Clinics, Zlank, Safety Guard, Easyslim, Antario, Van der Feer, Simply outlet, Nutri, Ninja NL, Delifrance, Restaurant Next, Bataviahaven Restaurant, Qeuze, Talkies, LAF, Van Erven Reiniging, Secondchanceboetiek.

******

Voor meer informatie: Yvonne Winter, info@wellfairevents.com
www.wellfairevents.com

https://www.facebook.com/events/1584833718475354/

//Einde bericht

Bron: Wellfairevents

Dit is een origineel persbericht EZPress News Distribution BV www.ezpress.eu