dinsdag, 6. februari 2018 - 15:45 Update: 06-02-2018 15:48

Hyundai onthult eerste beelden van de Santa Fe

Hyundai onthult eerste beelden van de Santa Fe
Hyundai onthult eerste beelden van de Santa Fe

De vierde generatie Hyundai Santa Fe heeft een moderne en elegante uitstraling, aangevuld met opvallende dubbele koplampen en de Cascade grille, de nieuwe SUV-familie-identiteit van Hyundai. Het exterieur wordt gekenschetst door een krachtige, brede houding en een atletische en gedurfde look. Het interieur van de Santa Fe combineert kwaliteit met een horizontale en ruime indeling en verbeterde zichtbaarheid.

De buitenafmetingen maken de New Generation Santa Fe nog prominenter. Met een lengte van 4.770 mm, een breedte van 1.890 mm en een langere wielbasis biedt hij ook meer comfort aan zijn passagiers.

Hyundai geeft bovendien om het welzijn van de klant en biedt de allerbeste veiligheidsvoorzieningen. Als onderdeel van zijn SmartSense-technologie biedt de Santa Fe een uitgebreid pakket van Hyundai's nieuwste actieve veiligheidsvoorzieningen, waarmee geavanceerde technologie betaalbaar wordt gemaakt. De Santa Fe is ook de eerste Hyundai die is uitgerust met Rear Cross-Traffic Collision-Avoidance Assist. Tijdens achteruitrijden met weinig zicht waarschuwt dit systeem niet alleen de bestuurder als er een voertuig van de zijkant nadert, het bedient ook automatisch de remmen. De Safety Exit Assist voorkomt een ongeval wanneer een voertuig van achteren nadert door tijdelijk de deuren te vergrendelen, zodat passagiers veilig de auto kunnen verlaten.

Meer details van New Generation Santa Fe worden tijdens de wereldpremière bekendgemaakt, voordat het model zijn debuut maakt op de Autosalon van Genève in maart 2018.

Categorie: